Marjolijn Wolsink

Marjolijn Wolsink

directeur

Toen ik zelf startte met mijn kinderen bij juffie Wietske van peutergroep Doppejan in Terneuzen, wist ik nog niets van antroposofie, maar de huiselijke aanpak, het leven met de seizoenen en het contact met de natuur sprak mij heel erg aan. Het bleek dat mijn bewuste keuzes in opvoeding wat betreft biologische voeding, de kijk op kleine en grote mensen en hun ontwikkeling en behoefte aan betekenisvol leven samenkwam in de antroposofie. Het heeft mijn ideeën over opvang gevormd en gesterkt en in mei 1997 ben ik gestart met Panta Rhei, vanuit de visie dat opvang als een ‘tweede thuis’ mag voelen.

Margreet van Lambalgen

Margreet van Lambalgen

Kantoor (Planning, Marketing), directie

Leuk aan mijn werk vind ik: Samenwerken met hele fijne collega’s waar ik dagelijks van kan leren. Geen enkele dag is hetzelfde.

Maaike Oosenbrugh

Maaike Oosenbrugh

Locatiemanager Panta Paideia & Panta Rhei

Leuk aan mijn werk vind ik: “Het is heerlijk om te werken met zo’n enthousiast en ervaren team van professionals.”

Ike

Ike

Beleidsmedewerker kwaliteit en pedagogisch, flexmedewerker Panta Rhei en Panta Paideia

Leuk aan mijn werk vind ik:… De mogelijkheid om kinderen van dag tot dag te zien groeien. Elke stap die ze zetten in hun ontwikkeling is zo bijzonder. Het is een voorrecht om daar getuige van te mogen zijn, iedere dag weer!

Roos

Roos

Afdeling Planning Panta Rhei/ Panta Paideia

Leuk aan mijn werk vind ik: Alles! Ik hou van het klantencontact, van de fijne samenwerking met leuke collega’s maar ook de peutertjes die op kantoor even om de hoek komen kijken. Verder word ik heel blij van de mooie locatie, zowel binnen op de groepen als buiten op Panta Rhei. Het oplossen van, vaak complexe, planningsvraagstukken geeft ook veel voldoening!

Tamara

Tamara

Meewerkend Coördinator dagopvang en BSO Panta Paideia

Leuk aan mijn werk vind ik: de mensen die Panta Paideia maken tot de mooie plek die het is.
Dagelijks mag ik collega’s, ouders en kinderen ontmoeten, in hun eigenheid en ieder met hun eigen vraagstukken.
Geen dag is hetzelfde en de diverse werkzaamheden maken het werk uitdagend en afwisselend.
Wendy

Wendy

Inval op verschillende groepen

Leuk aan mijn werk vind ik het kunnen werken met kinderen in deze zeer inspirerende omgeving. Maar vooral werken met kinderen op een wijze die goed bij mij past. Ik word blij van de warme en liefdevolle wijze waarop kinderen en ouders benaderd worden. De gezellig ingerichte groepen. Kinderen met verhalen kunnen meenemen op reis. Ik houd ook erg van knutselen en spelletjes doen. In Amsterdam ben ik in mijn kinderatelier als “Atelierista” met kinderen op “creatieve” ontdekkingstocht gegaan. Nu begin ik hier een nieuw avontuur als vrije school moeder en juffie op het Kindcentrum. Ik heb er zin in!
Tamara

Tamara

Afdeling Planning Panta Rhei/ Panta Paideia

Leuk aan mijn werk vind ik: De diversiteit. Geen dag is hetzelfde met een leuke afwisseling tussen het contact met de ouders, maar ook met de kinderen en de collega’s onderling. De prachtige locatie en de werkwijze maken het voor mij compleet. Zorgen dat de planning goed verloopt voor alle betrokkenen zie ik als een leuke uitdaging.

Jeske

Jeske

Afdeling Personeelsplanning Panta Rhei/ Panta Paideia

Mijn uitdaging ligt in het vinden van oplossingen om de personele-puzzel compleet te maken! Ook werk ik graag samen met collega’s om te leren van hun inzichten. Elke werkdag word ik blij van de collega’s om mij heen en ben ik trots op wat Panta Rhei allemaal te bieden heeft!

Karline

Karline

babygroep De Tovertuin

Leuk aan mijn werk vind ik: Panta Rhei en Panta Paideia zijn hele fijne werkomgevingen. De rust op de groepen en de natuur buiten, maken het tot een zeer prettige werkplek. In deze omgeving is er ruimte voor iedereen en wordt ieder kind gezien! Het is heerlijk om veel buiten te kunnen zijn, en samen met de kinderen de natuur te ontdekken. Ook samen zingen maakt van elke (werk)dag op Panta Paideia een feestje.

Sabrina

Sabrina

babygroep de Tovertuin

Leuk aan mijn werk vind ik: dat je de kinderen een fijne vertrouwde plek kunt bieden en de liefde/dankbaarheid die je daar voor terug krijgt van de kinderen. Ook de fijne, huiselijke sfeer die er op de groepen heerst en de omgang met mijn collega’s vind ik erg fijn.

Anissa

Anissa

babygroep de Tovertuin

Dit vind ik leuk aan mijn werk: Dagelijks nieuwe dingen leren over kinderen en kunnen zien en mogen meemaken hoe het kind zich ontwikkelt. 

Sandra

Sandra

BSO

Leuk aan mijn werk vind ik: de veelzijdigheid. Ik vind het fantastisch om te ervaren hoe elk kind in zijn eigen tempo en zich op zijn eigen manier ontwikkelt. En ik ben dankbaar dat ik hier elke keer weer op een liefdevolle en creatieve manier een bijdrage aan kan leveren.
Yoet

Yoet

Peutergroep de Toverfluit

Leuk aan mijn werk vind ik: ..de onbevangenheid van ieder kind. Het plezier maken en ontwikkelingen doormaken samen in de groep. De kleinste gesprekken, samen lachen, het buiten zijn, de rust en de eigenwijze peuter momentjes zorgen ervoor dat ik elke dag met veel plezier naar mijn werk ga! 

Lydia

Lydia

peutergroep de Toverfluit

Dit vind ik leuk aan mijn werk: Het helpen groeien van jonge kinderen vind ik een bijzondere taak. En dat dan met veel spelen en spel! Ik geniet van de verwondering die kinderen in zich hebben. Met de peuters het jaar rond met de seizoenen en de feesten, eigenlijk het leven, is heel mooi om dat als werk te hebben!

Marijke

Marijke

BSO-groep de Tuinfluiters

Leuk aan mijn werk vind ik: Het werken met kinderen doet een beroep op allerlei kwaliteiten: luisteren, vertellen, spelen, verzorgen, gevoel voor humor, knutselen, zingen. Dat maakt dat ik het steeds weer leuk en interessant vind. Elke dag is anders en ik verveel mij nooit!

Anne

Anne

BSO-groep De Boomfluiters

Leuk aan mijn werk vind ik: Ik hou erg van de kneuterige gezelligheid van de tafelmomenten: even iedereen bij elkaar, beetje kletsen, soms serieuze problemen bespreken, grapjes en dan een boek voorlezen. En daarna lekker naar buiten met z’n allen!

Eveline

Eveline

BSO-groepen de Tuinfluiters en de Boomfluiters, pedagogisch coach bso.

Leuk aan mijn werk vind ik: Ik geniet enorm van de samenwerking met andere pedagogisch professionals, en natuurlijk ook met de kinderen. Waar ik enorm van geniet is het kunnen volgen van de ontwikkeling van kinderen, zeker omdat ik al veel kinderen bij PR/PP ken van jongs af aan. Kinderen zijn een enorme spiegel waar ik elke dag weer met enorme bewondering van kan genieten. Het werken met kinderen ervaar ik als een verrijking in het leven.

Melanie

Melanie

BSO Tuin- en Boomfluiters

Wat ik zo leuk vind aan dit werk: Ik ben als BBLer ( werken/leren) 2 september 2019 gestart bij Panta Paideia op de BSO. Ik heb 20 jaar als etaleur gewerkt en mag nu met die geweldige minimensen aan de slag. Of dit nu een rust momentje is na een drukke schooldag of lekker spelen/kleuren?, ze stimuleren of er gewoon voor ze zijn; ik vind het heerlijk!

Sibel

Sibel

invalkracht op verschillende groepen

Leuk aan mijn werk vind ik: De warme, gezellige en huiselijke sfeer van Panta Rhei en Panta Paideia. Ruimte, geur, natuurlijke materialen, collega’s en het geluid van de kinderen. Alles maakt mijn werkdag levendig en uitdagend. Als invalkracht vind ik het belangrijk om de kinderen een warme, veilige omgeving te bieden waar zij zich thuis voelen, zichzelf kunnen zijn en zich kunnen ontwikkelen.  

Linda

Linda

Praktijkopleider, werving en selectie, communicatie en marketing, Flexmedewerker op alle groepen.

Leuk aan mijn werk vind ik: De veelzijdigheid: werken op verschillende groepen, vaste flex pedagogisch professionals zijn op de babygroepen, het contact met ouders en kinderen. En daarnaast onder andere het werven en selecteren van stagiaires, contact met scholen, voorlichting geven aan ouders en als OR lid mee kunnen bouwen aan de ontwikkelingen in ons kindercentrum.  

Judy

Judy

Jongste BSO groep op Panta Rhei en Invalmedewerker op alle groepen

Leuk aan mijn werk vind ik: het scheppen van een huiselijke, sfeervolle omgeving waarin de kinderen zich op hun gemak voelen. Samen zingen, samen lachen, samen mooie dingen maken. Maar ik hou ook van de pedagogische uitdaging van liefdevol maar duidelijk grenzen geven zodat elk kind zich veilig kan voelen bij Panta Rhei.

Patricia

Patricia

Invaller Panta Rhei en Panta Paideia

Leuk aan mijn werk vind ik: het thuiskomen in een warme, liefdevolle, huiselijke sfeer met fijne collega’s en prachtige kinderen.
Voor mij zijn kinderen spiegels en meester leraren als het gaat om de kunst van het leven te leven. Ik ben dankbaar dat ik een stukje op hun pad mag meelopen.
Ook is er alle ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen en je kwaliteiten in te zetten.
Zo neem ik graag mijn kinderyoga en ukelele mee.
Belgin

Belgin

invalkracht Panta Paideia

Leuk aan mij werk vind ik: De warme en gezellige sfeer van Panta Paideia en Panta Rhei. Nieuwe dingen leren over kinderen, en dagelijks zien hoe de kinderen zich ontwikkelen.