Marjolijn Wolsink

Marjolijn Wolsink

Directeur

Toen ik zelf startte met mijn kinderen bij juffie Wietske van peutergroep Doppejan in Terneuzen, wist ik nog niets van antroposofie, maar de huiselijke aanpak, het leven met de seizoenen en het contact met de natuur sprak mij heel erg aan. Het bleek dat mijn bewuste keuzes in opvoeding wat betreft biologische voeding, de kijk op kleine en grote mensen en hun ontwikkeling en behoefte aan betekenisvol leven samenkwam in de antroposofie. Het heeft mijn ideeën over opvang gevormd en gesterkt en in mei 1997 ben ik gestart met Panta Rhei, vanuit de visie dat opvang als een ‘tweede thuis’ mag voelen.

Margreet van Lambalgen

Margreet van Lambalgen

Leidinggevende Stafafdeling(Planning, Marketing), MT lid

Leuk aan mijn werk vind ik: Samenwerken met hele fijne collega’s waar ik dagelijks van kan leren. Geen enkele dag is hetzelfde.

Maaike Oosenbrugh

Maaike Oosenbrugh

Vestigingsmanager Panta Paideia & Panta Rhei, MT lid

Leuk aan mijn werk vind ik: “Het is heerlijk om te werken met zo’n enthousiast en ervaren team van pedagogisch professionals.”

Tamara

Tamara

Afdeling Planning Panta Rhei/Panta Paideia

Leuk aan mijn werk vind ik: De diversiteit. Geen dag is hetzelfde met een leuke afwisseling tussen het contact met de ouders, maar ook met de kinderen en de collega’s onderling. De prachtige locatie en de werkwijze maken het voor mij compleet. Zorgen dat de planning goed verloopt voor alle betrokkenen zie ik als een leuke uitdaging.

Jeske

Jeske

Afdeling Personeelsplanning Panta Rhei/ Panta Paideia

Mijn uitdaging ligt in het vinden van oplossingen om de personele-puzzel compleet te maken.

Ook werk ik graag samen met collega’s om te leren van hun inzichten.

Elke dag word ik blij van de collega’s om mij heen en ben ik trots op wat Panta Rhei allemaal te bieden heeft!

Danique

Danique

Locatie Leider DO Panta Rhei

Leuk aan mijn werk vind ik: de ontwikkeling in de breedste zin van het woord; de groei van baby naar peuter tot schoolkind. Binnen Panta Rhei krijgt ieder persoon – of het nu een kind of volwassene is – de kans om zich optimaal te ontwikkelen tot volwaardig mens. De openheid en verbinding met kinderen en collega’s maakt Panta Rhei tot de mooiste plek om te mogen werken.

Nanda

Nanda

Inval op alle groepen van Panta Rhei en Panta Paideia pedagogisch coach dagopvang.

Leuk aan mijn werk vind ik..: .. de ontmoetingen die ik heb. Iedere dag weer, met de kinderen op de groepen. Ze zijn zo in het hier en nu. Zo open en wijs.
De ontmoeting met de ouders, samen kijken naar hun kind. Stil staan bij ontwikkeling en samen zoeken, wat vraagt mijn kind van mij? Ook als er zorg is.
De ontmoeting met mijn collega’s op de werkvloer. In vergaderingen en coachingsgesprekken. Het samen werken en samen Panta Rhei zijn.

Ike

Ike

Beleidsmedewerker kwaliteit.

Tamara

Tamara

Personeelsplanner

Geen dag is hetzelfde en de diverse werkzaamheden maken het werk uitdagend en afwisselend.

Linda

Linda

Praktijkopleider, werving en selectie, communicatie en marketing,

Leuk aan mijn werk vind ik:  Het werven en selecteren van stagiaires, contact met scholen, voorlichting geven aan ouders en als OR lid mee kunnen bouwen aan de ontwikkelingen in ons kindercentrum.