Marjolijn Wolsink

Marjolijn Wolsink

Directeur

Toen ik zelf startte met mijn kinderen bij juffie Wietske van peutergroep Doppejan in Terneuzen, wist ik nog niets van antroposofie, maar de huiselijke aanpak, het leven met de seizoenen en het contact met de natuur sprak mij heel erg aan. Het bleek dat mijn bewuste keuzes in opvoeding wat betreft biologische voeding, de kijk op kleine en grote mensen en hun ontwikkeling en behoefte aan betekenisvol leven samenkwam in de antroposofie. Het heeft mijn ideeën over opvang gevormd en gesterkt en in mei 1997 ben ik gestart met Panta Rhei, vanuit de visie dat opvang als een ‘tweede thuis’ mag voelen.

Margreet van Lambalgen

Margreet van Lambalgen

Leidinggevende Stafafdeling(Planning, Marketing), MT lid

Leuk aan mijn werk vind ik: Samenwerken met hele fijne collega’s waar ik dagelijks van kan leren. Geen enkele dag is hetzelfde.

Maaike Oosenbrugh

Maaike Oosenbrugh

Vestigingsmanager Panta Paideia & Panta Rhei, MT lid

Leuk aan mijn werk vind ik: “Het is heerlijk om te werken met zo’n enthousiast en ervaren team van pedagogisch professionals.”

Tamara

Tamara

Afdeling Planning Panta Rhei/Panta Paideia

Leuk aan mijn werk vind ik: De diversiteit. Geen dag is hetzelfde met een leuke afwisseling tussen het contact met de ouders, maar ook met de kinderen en de collega’s onderling. De prachtige locatie en de werkwijze maken het voor mij compleet. Zorgen dat de planning goed verloopt voor alle betrokkenen zie ik als een leuke uitdaging.

Jeske

Jeske

Afdeling Personeelsplanning Panta Rhei/ Panta Paideia

Mijn uitdaging ligt in het vinden van oplossingen om de personele-puzzel compleet te maken.

Ook werk ik graag samen met collega’s om te leren van hun inzichten.

Elke dag word ik blij van de collega’s om mij heen en ben ik trots op wat Panta Rhei allemaal te bieden heeft!

Roos

Roos

Afdeling Planning Panta Rhei/ Panta Paideia

Leuk aan mijn werk vind ik: Alles! Ik hou van het klantencontact, van de fijne samenwerking met leuke collega’s maar ook de peutertjes die op kantoor even om de hoek komen kijken. Verder word ik heel blij van de mooie locatie, zowel binnen op de groepen als buiten op Panta Rhei. Het oplossen van, vaak complexe, planningsvraagstukken geeft ook veel voldoening!

Janneke

Janneke

Locatie Leider BSO Panta Rhei

Wat ik leuk vind aan mijn werk:
Ik geniet ervan om kinderen een fijne middag te bezorgen. Om te kijken wat ze nodig hebben en dit aan te bieden. Of dit nou een moment van rust, of juist flink wat beweging is op ons prachtige terrein.
Het mooie vind ik dat we echt kijken naar wat kinderen nodig hebben en dit proberen te realiseren. Dit allemaal met ontzettend fijne collega’s die zich allemaal inzetten voor de kinderen.
Ook vind ik de afwisseling van mijn kantoor werk en het werken op de groep ideaal!

Danique

Danique

Locatie Leider DO Panta Rhei

Leuk aan mijn werk vind ik: de ontwikkeling in de breedste zin van het woord; de groei van baby naar peuter tot schoolkind. Binnen Panta Rhei krijgt ieder persoon – of het nu een kind of volwassene is – de kans om zich optimaal te ontwikkelen tot volwaardig mens. De openheid en verbinding met kinderen en collega’s maakt Panta Rhei tot de mooiste plek om te mogen werken.

Nanda

Nanda

Inval op alle groepen van Panta Rhei en Panta Paideia pedagogisch coach dagopvang.

Leuk aan mijn werk vind ik..: .. de ontmoetingen die ik heb. Iedere dag weer, met de kinderen op de groepen. Ze zijn zo in het hier en nu. Zo open en wijs.
De ontmoeting met de ouders, samen kijken naar hun kind. Stil staan bij ontwikkeling en samen zoeken, wat vraagt mijn kind van mij? Ook als er zorg is.
De ontmoeting met mijn collega’s op de werkvloer. In vergaderingen en coachingsgesprekken. Het samen werken en samen Panta Rhei zijn.

Belgin

Belgin

Babygroep Undine

 

Leuk aan mijn werk vind ik:

Ik word blij van de warme en liefdevolle wijze waarop kinderen en ouders mij benaderen. Ook het dagelijks nieuwe dingen leren over kinderen en kunnen meemaken hoe het kind zich ontwikkelt! Ik word blij van de huiselijke sfeer die er op de groep heerst!     

Suzanna

Suzanna

babygroep Sylve

Leuk aan mijn werk vind ik: Blije gezichten van de kinderen bij binnenkomst en de tevreden gezichten van ouders bij het ophalen van hun kind. Het mogen werken met mijn hart en handen en daar nog voor betaald worden ook!

Ike

Ike

Beleidsmedewerker kwaliteit en pedagogisch, flexmedewerker Panta Rhei en Panta Paideia.

Leuk aan mijn werk vind ik:… De mogelijkheid om kinderen van dag tot dag te zien groeien. Elke stap die ze zetten in hun ontwikkeling is zo bijzonder. Het is een voorrecht om daar getuige van te mogen zijn, iedere dag weer!

Laura

Laura

babygroep Undine

Leuk aan mijn werk vind ik: Elke dag op Undine voelt als een feestje. Het is bijzonder om zo dicht bij de kinderen te staan en hun ontwikkeling te mogen volgen. Panta Rhei voelt als een warm nestje en dit hoop ik ook aan de kinderen door te mogen geven.

Nathalie

Nathalie

Babygroep Sylve

Leuk aan mijn werk vind ik: het zorgen en begeleiden van de kinderen bij de ontwikkeling, de prachtige omgeving, en de warme gezellige sfeer op de groepen 

Henriëtte

Henriëtte

peutergroep De Gnomen en de Regenboogdwergen

Leuk aan mijn werk vind ik: De ontwikkeling van de beweging, de spraak en het gebaar binnen de ontwikkeling van het jonge kind zijn voor mij de rode draad van inspiratie in mijn werk. Het zoeken van aansluiting bij ieder kind zodat dit zich op eigen wijze en in eigen tempo kan ontvouwen en gedijen, geeft me veel voldoening en plezier. De samenwerking en uitwisseling met collega’s, de visie en sfeer van Panta Rhei, zijn daarnaast belangrijk voor mezelf om in te gedijen.

Sibel

Sibel

Invalkracht op verschillende groepen Panta Rhei en Panta Paideia.

Leuk aan mijn werk vind ik: De warme, gezellige en huiselijke sfeer van Panta Rhei en Panta Paideia. Ruimte, geur, natuurlijke materialen, collega’s en het geluid van de kinderen. Alles maakt mijn werkdag levendig en uitdagend. Als invalkracht vind ik het belangrijk om de kinderen een warme, veilige omgeving te bieden waar zij zich thuis voelen, zichzelf kunnen zijn en zich kunnen ontwikkelen.

Maya

Maya

Peutergroep de Regenboogdwergen

Leuk aan mijn werk vind ik dat elke dag nieuw is. Geen dag is helemaal zoals de vorige en dus is ook geen dag saai. Ik houd van uitdagingen en van nieuwe dingen leren. Met de kinderen ben ik elke dg opnieuw aan het leren en ontdekken in de wereld. Ik kan mij verwonderen over de kleinste zaken en mijn verwondering wordt hier altijd gedeeld.  Elke nieuwe dag brengt nieuwe vragen en gaande weg zoek ik met de kinderen naar antwoorden. De puurste vorm van leren in mijn ogen.

Tamara

Tamara

Peutergroep de Regenboogdwergen en Personeelsplanner

Leuk aan mijn werk vind ik: de mensen die Panta Rhei maken tot de mooie plek die het is.

Dagelijks mag ik collega’s, ouders en kinderen ontmoeten, in hun eigenheid en ieder met hun eigen vraagstukken.

Geen dag is hetzelfde en de diverse werkzaamheden maken het werk uitdagend en afwisselend.

Geerke

Geerke

peutergroep de Gnomen

Leuk aan mijn werk vind ik: Ik koos bewust voor Panta Rhei omdat ik zelf op de Vrije School heb gezeten. Ik vind het elke keer weer een wonder om elk kind op zijn geheel eigen wijze te zien groeien en voel me dan ook bevoorrecht om hier in deze eerste periode van het leven deelgenoot van te zijn.

Mirjam

Mirjam

peutergroep de Gnomen

Leuk aan mijn werk vind ik: Ik vind het steeds weer prachtig om te zien hoe in de peuterjaren een kind tot ontwikkeling komt, zijn eigen ik ontdekt en zo stap voor stap een eigen plek verwerft in de wereld. Ieder kind doet dit op zijn of haar unieke manier en daarin word ik steeds opnieuw verrast. Dit te mogen begeleiden op deze inspirerende plek, samen met fijne collega´s, geeft me veel voldoening.

Miranda

Miranda

Invalkracht voor alle groepen van Panta Rhei en Panta Paideia

Dit vind ik leuk aan mijn werk: Kinderen in hun bijzondere eigenheid te leren kennen, ze vrijuit te zien spelen, ze over een drempel te helpen en ze te zien stralen.

Anna

Anna

BSO medewerker

Leuk aan mijn werk vind ik: het contact met de kinderen. Als ik moe ben vergeet ik dat zodra de kinderen binnenkomen en me aanspreken op hun pure manier. Fijn vind ik ook de natuurlijke omgeving bij Panta Rhei waarin de kinderen bijna altijd kunnen spelen, en wat een belangrijke bijdrage aan hun gezondheid levert. En last but not least heerst er een prettige sfeer in het team. Mijn achtergrond is docent beeldende kunst, waardoor ik extra gemotiveerd ben om creatieve activiteiten met de kinderen te doen. Momenteel volg ik een opleiding als kindercoach.

Isaura

Isaura

BBL`er peutergroep de Regenboogdwergen

Leuk aan mijn werk vind ik: het werken met kinderen en de energie van kinderen, daar word ik erg vrolijk van.

Tim

Tim

BSO Vuurvlinders

Leuk aan mijn werk vind ik: Om elke dag weer aansluiting te vinden bij de kinderen op de BSO. Of dit nou betekent dat ik een rustpunt ben na een drukke schooldag of juist extra uitdaging mag bieden tijdens creatieve activiteiten, spelletjes, sport of bij het ontwikkelen van vaardigheden; Het geeft ontzettend veel voldoening om te merken dat je er kan zijn voor de kinderen.

Marriëtte

Marriëtte

BSO-groep de Salamanders

Leuk aan mijn werk vind ik: Het bieden van een veilige en prettige omgeving voor de kinderen waarin zij zich kunnen vermaken en ontwikkelen. De veelzijdigheid van het werk, de mogelijkheden en het contact met de kinderen maakt dat ik met plezier naar mijn werk ga. Ik geniet van de grote buitenruimte die we tot onze beschikking hebben en van de fijne, kundige collega’s om mij heen.

Rosali

Rosali

BSO Vuurvlinders

Leuk aan mijn werk: Ik vind het leuk om met kinderen te werken, daarom heb ik er voor gekozen om bij Panta Rhei te solliciteren. Panta Rhei strookt sterk met mijn levensvisie, en geeft veel ruimte voor creatieve inbreng. Bij Panta Rhei wordt er echt gekeken naar jou als persoon. Iedereen is erg begaan met elkaar en de kinderen. Dit zorgt naar mijn idee voor een prachtige harmonie op deze mooie plek. Naast het werk op Panta Rhei ben ik twee jaar geleden een sambal/catering bedrijf gestart. Ik heb een voorliefde voor lekker eten en ik wilde graag een eigen product op de markt zetten. Een aantal waaghalzen onder de kinderen heb ik al kennis laten maken met mijn sambal!

Maria

Maria

BSO Salamanders

Leuk aan mijn werk vind ik: Ik had echt zin om te beginnen en de eerste dag is omgevlogen! Heb bewust gekozen voor Panta Rhei, kinderopvang in zo’n gezonde en inspirerende omgeving! En als de sfeer dan ook nog goed voelt..

Roelie

Roelie

BSO Vuurvogels

Leuk aan mijn werk vind ik dat ik eigenlijk gewoon mag doen wat ik leuk vind! Ik vind het super leuk om met een groep kinderen grote buiten spellen te doen als knotshockey en iemand is hem niemand is hem. Lekker vuurtjes stoken en broodjes bakken.. bakken, knutselen en door al deze activiteiten heen de kinderen beter te leren kennen. Te weten wat er in hun hoofd omgaat en hun verder te helpen. Ik vind het leuk om te helpen bij de fantastische ideeën die ze hebben waar te maken. Ik vind het heel belangrijk dat elk kind gezien word en dat er voor hun allemaal tijd is. 

Jura

Jura

BSO Vuurvogels

Leuk aan mijn werk vind ik: Kinderen nemen je mee in hun eigen wereld. En die wereld vind ik super interessant. Ze zien groeien en ontwikkelen geeft mij energie en maakt mij nieuwsgierig. Door activiteiten en spel aan te bieden en daarin de kinderen plezier in te zien hebben geeft mij heel veel voldoening en daarom ook veel plezier.

Claudia

Claudia

BSO de Vuurvlinders

Leuk aan mijn werk vind ik: Op Panta Rhei ervaar ik elke dag weer als nieuw. Kinderen zijn elke dag anders en dit maakt mijn werk veelzijdig en een uitdaging. Hiernaast vind ik het maken van de risico-inventarisatie een leuke taak,  het ordenen en organiseren van de veiligheid van de kinderen. Al zoveel jaren werk ik met heel mijn hart bij Panta Rhei en hoop dit nog vele jaren te mogen doen.

Caitlin

Caitlin

inval BSO

Ik ben vanaf oktober 2020 gestart als stagiaire bij Panta Rhei en zit in mijn afstudeerjaar van de opleiding Pedagogisch Management Kind en Educatie. Naast mijn afstuderen ben ik op de woensdagmiddag aanwezig op de groep en ben ik oproepkracht voor andere dagen. Naast dit alles heb ik een aantal managementtaken waar ik mij de rest van de tijd mee bezig houd.
Als jong kind ben ik bij de Regenboogdwergen gestart en mocht ook de Salamanders en Vuurvogels ontdekken. Nu ben ik (weer) terug maar in een totaal andere setting, super leuk!
Linda

Linda

Praktijkopleider, werving en selectie, communicatie en marketing, Flexmedewerker op alle groepen.

Leuk aan mijn werk vind ik: De veelzijdigheid: werken op verschillende groepen, vaste flex professional zijn op de babygroepen, het contact met ouders en kinderen. En daarnaast onder andere het werven en selecteren van stagiaires, contact met scholen, voorlichting geven aan ouders en als OR lid mee kunnen bouwen aan de ontwikkelingen in ons kindercentrum.

Judy

Judy

jongste BSO groep op Panta Rhei en Invalmedewerker op alle groepen

Leuk aan mijn werk vind ik: het scheppen van een huiselijke, sfeervolle omgeving waarin de kinderen zich op hun gemak voelen. Samen zingen, samen lachen, samen mooie dingen maken. Maar ik hou ook van de pedagogische uitdaging van liefdevol maar duidelijk grenzen geven zodat elk kind zich veilig kan voelen bij Panta Rhei.

Tia

Tia

Bso medewerker Panta Rhei

Leuk aan mijn werk vind ik: de combinatie van het werken met kinderen en daarbij de inzet van een antroposofische werkwijze. Het is zo heel bijzonder om de ontwikkeling van kinderen van zo dichtbij te mogen aanschouwen en ondersteunen. Daarnaast is het natuurlijk heerlijk om te zien hoe de kinderen genieten van de binnen en buiten ruimte die Panta Rhei hen biedt.