Zowel Panta Rhei als Panta Paideia heeft een eigen oudercommissie. Heb je ideeën, vragen of opmerkingen voor de oudercommissie of vind je het leuk om mee te denken? Laat het ons weten, we horen graag wat je bezighoudt! Spreek ons aan of bereik ons via de mail;

Voor Panta Rhei: oudercommissiepantarhei@gmail.com

Voor Panta Paideia: oudercie.pantapaideia@gmail.com

De oudercommissie van Panta Rhei en Panta Paideia vertegenwoordigen alle ouders van de DagOpvang en BSO, praten vanuit dat perspectief mee over verschillende onderwerpen en brengen hierbij advies uit. Onderwerpen zijn onder andere: de tarieven, het pedagogisch beleid, het klanttevredenheidsonderzoek, het voedingsbeleid en het beleid rondom infectieziekten. We komen ongeveer zes keer per jaar bij elkaar en werken volgens een jaarplanning. 

Oudercommissie Panta Paideia
Momenteel maken de volgende ouders deel uit van de OC van Panta Paideia:
Hannah Iriks- de Wit, Linda Perdok en Marieke Toes- van den Pol.

Oudercommissie Panta Rhei
Momenteel maken de volgende ouders deel uit van de OC van Panta Rhei:
Honoré Schreurs, Christianne van Dijk, Emilie Reuchlin, Eline van der Pol- Blok en Nienke Veldboom. Op het prikbord bij Panta Rhei hangt wat meer informatie over ons. 

Op deze pagina wordt de informatie van de oudercommissie gepubliceerd. Om de bestanden te kunnen openen heeft u Adobe Acrobat Reader nodig. Deze is gratis te downloaden op de Adobe website.
Reglement_van_de_oudercommissie_van_locatie_Daam_Fockemalaan

regelement oudercommissie PP 01-2016

Reglement_van_de_centrale_oudercommissie

Infectieziekte_schema_voor_ouders

klachtenreglement 2016